Ajanvaraus

Vastaanotto Espoossa (SUHK Niittykumpu)

SUHK Niittykumpu, Kappelitie 6, 02200 Espoo. Näytä Google Mapsissa. Vastaanotto ti-to. Pysäköintialueella maksuttomia pysäköintipaikkoja. Helppo tulla myös metrolla, Niittykumpu (M) alle 5 minuutin kävelymatkan päässä. Merituulentien ja Länsiväylän bussipysäkit myös lähellä (linjat 118, 119, 124, 124K, 125, 125K). Voit varata ajan SUHK Maman palveluihin, fysioterapiaan sekä SUHK Kipuasemalle. Ajanvarauslinkki avautuu Suomen Urheiluhierontakeskuksen eli SUHKin sivuille.

Tavataanko ulkona, kuntosalilla tai kotonasi?

Arki tapahtuu aina muualla kuin fysioterapiavastaanotolla. Autan mielelläni sinua omassa tutussa ympäristössäsi ja voimme sopia tapaamisen vaikkapa ulos lenkkipolulle, ulkokuntosalille, kuntoportaisiin tai hiihtoladulle. Kysy lisää ja varaa aika: [email protected] tai 041 540 3366. En aina pysty vastaamaan asiakastyössä ollessani, joten laita tarvittaessa tekstari niin soitan takaisin.


Treeniryhmä naisille

Tällä hetkellä en ohjaa säännöllisesti ryhmiä, mutta jos sinulla on kaveri- tai työporukka, joka palaa halusta liikkua yhdessä järkevästi, laitapa viestiä, niin luotsaan teitä mielelläni. Erityisesti osaan auttaa esivaihdevuosi- ja vaihdevuosi-ikäisiä, raskaana olevia ja synnyttäneitä. Tekniikkaopastukset onnistuvat juoksuun, hiihtoon ja kuntosalitreeniin. Ota yhteyttä: [email protected] tai 041 540 3366. En aina pysty vastaamaan asiakastyössä ollessani, joten laita tarvittaessa tekstari niin soitan takaisin.


Etäfysioterapia

Äitiysfysioterapiaa verkossa? Lantionpohjan fysioterapiaa kotonasi? Helpotusta kipuihin verkon välityksellä? Fysioterapeutin etävastaanotto sopii mainiosti fysioterapeuttiseen ohjaukseen, tilannearvioon ja konsultaatioihin. Tapaamista varten tarvitset verkkoyhteyden, mikrofonilla varustetun tietokoneen tai älylaitteen sekä rauhallisen tilan, jossa sinua ei häiritä. Saat tapaamista varten erillisen kutsun sähköpostiisi. Varaa etäfysioterapiatapaaminen sähköpostilla tai puhelimitse ([email protected] tai 041 540 3366)!


Seuraa Instagramissa

Jaan tililläni inhimillisellä otteella ammatilliseen kokemukseen ja tutkittuun tietoon perustuvia ajatuksia naisten terveydestä, fysioterapiasta, liikunnasta, lantionpohjasta, mielenterveydestä sekä raskausajasta ja synnytyksestä kuntoutumisesta. Instagram: @fysioheli, Facebook: Fysioterapeutti Heli Harsunen.


Laskutusosoite

Fysioterapia Heli Harsunen
Pisanmäki 2 C 12
02280 Espoo
[email protected]
Y-tunnus: 2720495-1