Valmennus

Haluatko kokonaisvaltaista tukea aktiiviseen elämäntapaan ja hyvinvointiisi? Vaivaako sinua esimerkiksi polvikipu juostessa? Pistääkö sinua kylkeen, kun hengästyt? Kipeytyykö toinen puoli vartalostasi, kun treenaat kuntosalilla tai oman lajisi parissa? Onko sinun vaikea rentoutua? Kärsitkö stressistä ja sen aiheuttamista psyykkisistä tai fyysisistä oireista? Entä mietitkö, voiko CrossFitiä jatkaa raskaana ollessa tai onko sinulle epäselvää, miten voimaharjoittelua kannattaa muokata odotusaikana tai heti synnytyksen jälkeen?

Miksi palkata personal trainer, kun voit saada itsellesi henkilökohtaisen fysioterapeutin, joka osaa ottaa huomioon esimerkiksi liikuntaan liittyvät rasitusvammat? Valmennuksen tukena hyödynnän monipuolista fysioterapeuttista osaamistani ja voimme pureutua kipujen taustoihin syvemmin. Minulla ei ole käytössä kaikille asiakkaille samaa testipatteristoa vaan alkutestit valitsen aina tavoitteiden ja alkuhaastattelussa esille tuomiesi asioiden perusteella. Joka tapauksessa voit olla varma, että seuraan edistymistäsi ja perehdyn tilanteeseesi huolellisesti.

Vahvuuksiani niin fysioterapeuttina kuin valmentajana ovat:

  • Aidosti kokonaisvaltainen ote
  • Vuosien kokemus naisten fysioterapiasta ja äitiysfysioterapiasta
  • Urheilufysioterapian sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian osaaminen

Minua kiinnostaa koko elämäsi; kuormitustekijät, ilon aiheet, uni, palautuminen ja ennen kaikkea se, mihin juuri sinä pyrit. Naisten terveyteen liittyvä osaamiseni ei ole peräisin yhdeltä viikonloppukurssilta vaan olen käynyt lukuisia jatkokoulutuksia, jotka liittyvät äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan toimintahäiriöihin, synnytyksen fysiologiaan ja anatomiaan, raskausaikaan sekä liikuntaan ja harjoitteluun raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Tiedän, miten ihmiskeho toimii ja mitä keinoja voimme käyttää paremman suorituskyvyn saavuttamiseen. Joskus kipu voi estää liikkumisen, mutta minun kanssani pystyt opettelemaan keinoja, joilla sinä hallitset kipua eikä kipu sinun elämääsi.

Valmennustapaamiset voidaan järjestää kotonasi, ulkona, kuntosalillasi tai vastaanotollani. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultaatiotapaamiseen, jonka perusteella me molemmat voimme arvioida, olenko minä sopiva valmentaja juuri sinulle!